top of page

STOCKHOLM Juni 2020

Headshots är det viktigaste marknadsföring-verktyget du har som skådespelare. Du behöver inte ha många foton, men de du har behöver vara av professionell toppkvalitet och det är viktigt att din själ och din personlighet lyser igenom!

Jag har arbetat som skådespelare i Los Angeles och Sverige; Two & a Half Men, Super Troopers, Days of Our Lives (Våra bästa år), Wallander och är nu aktuell i svenska komediserien "Lingonligan. Jag har även regisserat två filmer, Never Be Mine med Alexander Skarsgård och prisbelönta The Empty Space In Between. 

 

Skådespelarens headshot är avgörande när det gäller att bli kallad till provfilmningar, möten med regissörer och agenter. Om  ni vill ligga ett steg före och stå ut i mängden är ett proffsigt headshot oerhört viktigt. Jag har jobbat med skådespelare i New York och Los Angeles i tio år, utvecklat deras karriärer, genom varumärke och image konsultation som jag inkluderar i detta erbjudande. Mina kunder är återkommande och jag är stolt att jag arbetat med skådespelare i flera år och sett deras karriärer blomma. (Bex-Taylor Klaus, Jackson Robert Scott, Crystal Allen, Judi Shekoni, med flera)

 

Det är inte bara viktigt att en fotograf ska kunna ta tekniskt snygga bilder med bra utrustning. Det är minst lika viktigt att fotografen är en duktig regissör som kan få dig att känna dig lugn och trygg när du fotograferas. Men framför allt ha roligt! Fotograferingen sker i min studio i Stockholm och du får högupplösta bilder som du kan använda till ditt CV, på webbsidor, facebook och på casting-sidor.

 

Jag erbjuder endast dessa priser för mina Stockholms kunder.

2 LOOKS: 4,000 SK 

3 LOOKS: 4,500 SK 

4 LOOKS: 5,000 SK 

Vad som ingår: Varumärke konsultation (Värde 1500 SK/timme), Fotografering i studio, 50 foto per look, online gallery. Ni kommer att kunna ladda ner alla foto från fotografering från galleriet, mao, ni får alla foto och det finns inga ytterligare kostnader. BOKA genom att kontakta mariatornberg@me.com

bottom of page